Old Riga Palace Hotel

Jeg bookede værelse på Old Riga Palace Hotel over nettet. Da vi så priserne, bestemte vi os for et superior dobbeltværelse med balkon: 363 € for 5 nætter.

Et hotel-hummer på kvisten i Istedgade-kvarteret i København kan ikke fås til den pris.

Det med balkonen var praktisk, for så kunne jeg smutte derud og få en smøg i stedet for at tage 5 etager ned og gå på gaden. Fra balkonen var der udsigt til floden, og jeg kunne se over på et nyt lejlighedsbyggeri, som ikke var helt færdigt.

Værelset var fint med gode senge, lænestole og skrivebord. Hotellets WiFi fungerede upåklageligt på værelset. Det var ikke samme hastighed som hjemme, men hurtigere end så meget andet jeg har prøvet.

Morgenbuffeten var udmærket, og minsandten om der ikke stod glas med boblevin. Dem rørte vi nu ikke, men da weekenden og svenskerne kom, fik boblevinen ben at gå på.

Udover minibaren var der også en rigtig bar, hvor man kunne bøje armen synkront med vægtløfterne på endevæggens fladskærm, når den altså ikke viste reklamer. Man kunne også spise i baren.

Gade ved siden af hotellet

Hotellets placering i periferien af den gamle by er glimrende, og både da vi ankom, og da vi skulle til lufthavnen, var det kun en kort spadseretur til lufthavnsbussens stoppested.

Markedet ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet, og i det hele taget har det sine fordele at bo centralt, når man efter en spadseretur gerne vil hjem og smække benene op.

Tilbud, vi ikke benyttede os af, var sauna, manicure og massage. Man kunne ellers få full body-massage i chokoladecreme for 72 lat.

Der stod, at det var mægtigt for huden med peeling og andet, jeg ikke har forstand på, men jeg foretrækker nu chokolade i mindre portioner - og helst indvortes.